SZUBOTRONIKA LABORATÓRIUM

INFORMÁCIÓK

 

FRISSÍTÉS-PDF

FRISSÍTÉS-HTM

 

 

SUBOTRONIKAI FELFEDEZÉSEK

 

Paradigmaváltás

TEXT-HTM

 

***

 

 

 

 

 

 

 

További linkek
 

Honlapstatisztika

(Számlálás kezdete:

2010. február 1.)

 

A Szubotronika Alapítvány honlapján részletesen beszámoltunk „világmegváltó” terveinkről, amit minden bizonnyal kevesen vesznek komolyan. Ez esetben azonban nem kellene egy kézlegyintéssel elintézni állításainkat, mert terveinknek reális alapjai vannak. Azért is fontolóra kellene venni az általunk kínált lehetőséget, mert civilizációnk megmentésének ez az egyetlen módja. Az egyre ijesztőbb napi híreket hallgatva lassan mindenki rájön, hogy az apokalipszis korát érjük. Záporoznak a hírek, hogy éhínség, fagyhalál, háborúk ritkítják a lakosságot. Ehhez járulnak a világméretű földrengések, árvizek, földcsuszamlások, amelyek több millió ember életét veszélyeztetik. Mivel nem tudjuk megállítani a globális felmelegedést, a klímaösszeomlás fenyegeti világunkat.

Helyzet azonban nem kilátástalan, mert küszöbön áll a paradig­maváltás. Az általunk még nem ismert fizikai törvények felfedezése és a gyakorlat szolgálatába állítása megoldja minden problémánkat. A jövő tudománya a szubotronika kivezet bennünket ebből a kátyúból, amiben most vergődünk. Civilizációnk most egy olyan küszöb előtt áll, melynek átlépése határtalan távlatokat nyit meg a fejlődésünkben. A közelgő paradigmaváltás után soha nem látott jólét köszönt a világra. Az éter által kínált lehetőségek kihasználásával, a mindent betöltő univerzális energia munkára fogásával semmiben sem szenvedünk hiányt. Megszűnik a betegség, a szegénység, mindenki megélhetése biztosítva lesz.

Egészségügyi problémáink megoldásán kívül technikai fejlődésünket is nagyságrendekkel gyorsítani fogja. Erre azért is szükség lenne, mert a jelenlegi szerencsétlenkedéssel (napelemek, szélerőművek, geotermikus erőművek, hidrogén meghajtású autók, akkumulátorral hajtott elektromos autók, stb.) nem lehet a globális felmelegedést leállítani, a klímaösszeomlást elkerülni. Olyan műszaki megoldásokra van szükség, melyek nagyságrendekkel hatékonyabbak a jelenlegi eljárásoknál. A szubotronika (az ezotéria és az elektronika ötvözete) képes ezeket az eszközöket, készülékeket, berendezéseket létrehozni. Ennek során nem kell nulláról indulni, mert nagy elődeink (pl. Tesla) már 80 éve kifejlesztették ezeket a készülékeket, de a profithajsza meggátolta a gyakorlati alkalmazásukat.

Nem az elavult technikákat, technológiákat kellene támogatni, hanem gyökeres változtatásra, paradigmaváltásra lenne szükség. A modellváltás azonban szemléletváltás nélkül nem megy. A jelenlegi közfelfogás szerint az ezotéria szélhámosság. Ezért senki sem tesz semmit ezen a téren. Akik képesek lennének rá, azokat pedig lehurrogják, háttérbe szorítják, minden támogatást megtagadnak tőlük. A tudósok szerint az ezotéria áltudomány, Tesla találmányai soha nem léteztek, a róluk szóló beszámolók városi legendák. Tűzzel-vassal küzdenek minden olyan kezdeményezés ellen, ami nem felel meg a hivatalos tudományos álláspontnak. Ezért a józan ítélőképességgel rendelkező tudósok sem mernek cselekedni. A lázadók nagyon hamar a tudomány berkein kívül találják magukat. Elvesztik állásukat, publikálási lehetőségüket, és jövedelem hiányába az utcára kerülnek, ahol aztán egy hideg téli éjszakán, valamelyik park padján megfagynak.

A politikusok is bedőltek a tudósok állításainak, ezért a hozzájuk fordulókat elutasítják. Közlik velük, hogy sarlatánoknak nem adnak támogatást. Kérvényüket azzal dobják vissza, hogy a Magyar Tudományos Akadémia álláspontja szerint az ezotéria kuruzslás, szélhámosság, szélhámosokat pedig nem támogatnak. Főleg nem az adófizetők pénzéből. Mi is hasonló „cipőben járunk”. Mi azonban nem riadunk vissza az akadályoktól, és töretlenül haladunk előre ezen az úton. Eddig elért eredményeinket "Paradigmaváltás" címen közreadjuk. (A bal oldali linkre kattintva tölthető le.) Hét rekonstruálásra váró találmány leírása található benne. Többnyire Tesla találmányai (Tesla-konverter, Tesla generátor, Longitudinális telekommunikáció). Ezen túlmenően szó van benne a rákgyógyászat leghatékonyabb módjáról, az időjárásszabályozásról, a modern anyagátalakításról, végül az antigravitációs hajtóművekről.

Aki elolvassa ezt a művet, rá fog jönni, hogy nagy elődeink olyan szellemi értékeket hagytak ránk, melyek használatbavétele megóvott volna bennünket mindazon bajoktól, melyek most csőstől szakadnak ránk. De még most sem késő cselekedni. Az igaz, hogy a 24. óra utolsó percében járunk, de van még remény civilizációnk megmentésére. Ehhez azonban széleskörű összefogásra lenne szük­ség. Azoknak a szakembereknek a közreműködésére, akiknek van némi jártasságuk ezen a szakterületen. Az anyagi támogatás is elengedhetetlen. A műszerek beszerzéséhez, alkatrészek vásárlásához ugyanis pénzre van szükség.

Kormányzati támogatás hiányában már csak a magánszemélyek, a természet fennmaradásáért aggódó kisemberek mikro támogatásában reménykedhetünk. Az iparvállalatok támogatására csak akkor számíthatunk, ha létrehozunk egy alapítványt. Magánszemélyeknek ugyanis nem adnak pénzt, mert ez veszteséget okoz nekik. Az alapítványoknak adott támogatást viszont levonhatják az adóalapjukból, ezért nem kerül nekik sokba. Egy alapítvány törvényes keretek közötti létrehozásához azonban induló tőkére lenne szükség, nem szólva az ügyvédi költségekről. Ezért kérjük, hogy aki anyagilag megengedheti magának segítsen át bennünket a kezdeti nehézségeken.

  E-mail: info@kunlibrary.net   
              kunlibrary@gmail.com  

 

 

     Amennyiben segíteni szeretnék alapítványunk célkitűzését, kérjük támogatásukat az alábbi számlaszámra utalják:

HU45 1090 0028 0000 0014 3499 0019 UniCredit Bank

 

 
Karbantartás